Ons team

Ons team

Ik ben Isabelle. Ik geef Wiskunde en Natuurwetenschappen in de 2e en 3e graad TSO.
Isabelle Gillebeert
Ik ben Patricia. Ik geef Engels in de tweede en derde graad TSO en derde graad ASO. Ik geef ook Nederlands aan de leerlingen van de derde graad ASO en TSO.
Patricia De Regge
Ik ben juf Annick. Ik geef wiskunde in 1A1, 2A, 3A en 4A. In 1A1 geef ik ook natuurwetenschappen. In de eerste graad krijgen de leerlingen ook talentenlab wetenschappen van mij, daarin oefenen we de wetenschappelijke vaardigheden en daarbij voeren we vaak proefjes uit.
Annick Derudder
Hallo! Mijn naam is Emmelie. Ik geef Frans en Spaans in de tweede en derde graad.
Emmelie Gryp
Ik ben de leerkracht muziek in deze school. Elke donderdag laat ik de leerlingen zingen en instrumenten bespelen. Music maestro!
Ludwig Van den Fonteyne
Hallo, ik ben Charys. Ik geef met veel plezier maatschappij en welzijn aan 2AMAW en 2BMAW, huishoudkunde en opvoedkunde aan 3+4 T en Zorg voor woon- en leefomgeving aan 3+4BVV. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te leren kennen!
Charys Fabre
Ik ben Samuel en geef het vak Hout in 2, 3 en 4B. Je leert bij mij de basisvaardigheden van houtbewerking, zowel handvaardigheid als machinale vaardigheid.
Samuel Bonte
Mijn naam is Pieter. Ik geef Lichamelijke Opvoeding aan alle klassen. It's all in the game.
Pieter De Spiegelaere
Ik werk sinds 1997 in De Beuk. Eerst als leerkracht, dan als opvoeder-huismeester en sinds 2010 ben ik directeur van deze toffe school!
Niki Van Compernolle
Ik ben Tatjana, je komt mij regelmatig tegen, aangezien ik insta voor het onderhoud van de school. Ik doe ook de begeleiding op de schoolbus en zorg mee voor een goed verloop in de eetzaal.
Tatjana Van Der Beken
Ik ben Wim, leraar Rooms-katholieke godsdienst. Ik geef les aan alle klassen.
Wim Houf
Hallo, ik ben Maureen. Zit je in het ASO of TSO dan ben ik jouw leerkracht aardrijkskunde en/of nc zedenleer!
Maureen Harinck
Hallo, ik ben Sofie. Ik geef techniek, Project Algemene Vakken en Plastische opvoeding in 1B. Daarbij leer ik de leerlingen van het eerste jaar alles over financiële geletterdheid.
Sofie Defauw
Mijn naam is Ben. Ik geef Wiskunde, Fysica en Chemie in de tweede en derde graad ASO.
Ben Van Daele
Hallo! Ik ben Laura. Ik geef Frans en Engels in de eerste graad BSO en ook PAV in 2B.
Laura Bossart
Ik ben Paul, ik zorg voor het groenonderhoud op het schooldomein en zorg voor een veilig vervoer van de leerlingen met de schoolbus.
Paul Bouillart
Ik ben Mieke. Met plezier geef ik aan de leerlingen van 2B en 6B de lessen Verzorging.
Mieke Dhaese
Hallo, ik ben Ellen. Volg je de richting Humane Wetenschappen, dan krijg je van mij de vakken Gedrags- en Cultuurwetenschappen. In de 3e graad geef ik ook Geschiedenis en Aardrijkskunde. Samen met de leerlingen doe ik ook aan onderwijsloopbaanbegeleiding.
Ellen De Wannemacker
Hallo, ik ben Fabienne, ik zorg voor het onderhoud van de school en voor het reilen en zeilen in de eetzaal.
Fabienne Beirnaert
Ik ben Carina en werk sinds 1994 op het secretariaat. Ik sta zowel de leerlingen als de leerkrachten bij met raad en daad en zorg ervoor dat zowel de leerlingen- als de personeelsadministratie keurig in orde is. Mijn deur staat altijd open!
Carina Deprest
De leerlingen van 2B maken bij mij verschillende werkstukken in metaal. De leerlingen van de A-stroom leer ik oplossend denken in techniek.
Filip Braeckevelt
Hey, ik ben Fien, ik ben jullie leerkracht PO. Bij mij kan je je creativiteit aanwenden om toffe werkstukken te maken om trots op te zijn.
Fien Plesters
Hallo, ik ben Kim. Ik werk als opvoeder op het secretariaat en sta in voor de leerlingenadministratie. Leerkrachten en leerlingen kunnen altijd bij mij terecht.
Kim Van de Kerckhove
Mijn naam is Katia Knockaert.Ik werk al in De Beuk sedert 2001. Ik ben naast leerlingenbegeleider voor alle leerlingen ook lesgever in de eerste graad A en B. Ik geef dan ook met veel plezier de vakken Nederlands en sociale vorming.
Katia Knockaert
Hallo. Wie zich in de eerste graad A heeft ingeschreven zal bij mij (of bij mijn collega Annick) zijn wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden verder ontplooien. Ook in de tweede graad TSO begeleid ik jullie tijdens de wiskundelessen.
Arpad Berteloot
Ik ben Barbara en geef Latijn. Wil je getuige zijn van de indrukwekkende veroveringen van de Romeinen? Wil je weten waarom Caesar de Galliërs zo dapper vond? Kom het zelf ontdekken! Ook in de derde graad vind je mij terug in de lessen Nederlands.
Barbara Vanderwaeren
Ik ben Jurgen, leerkracht mechanica. Deze afdeling staat voor zelfstandig, verantwoord alle doelstellingen bereiken door groepsgericht ideeën en ontwerpen tot leven te wekken. Creativiteit kent geen grenzen!
Jurgen Vanbelle
Hallo, ik ben Annelore. Met veel enthousiasme geef ik les Voeding in 3&4B. In de 3e graad TSO zullen de leerlingen van mij Opvoedkunde krijgen. Ik kijk er enorm naar uit jullie te leren kennen!
Annelore Van Speybroeck
Hallo, ik ben Valerie en geef Engels, Geschiedenis en Nederlands in de eerste en tweede graad A en T
Valerie Lafere
Ik ben Eva, leerkracht Nederlands, Engels en Biologie in de tweede graad. Ik ben ook jullie begeleider van het taalatelier.
Eva Van Maldegem
Bonjour! Moi c'est Valérie, ik ben de juf Frans in de 1e graad. Bij mij leer je alles wat je wil weten over de Franse taal en cultuur. Ik geef ook enkele uurtjes NC Zedenleer. Samen denken, argumenteren en filosoferen!
Valérie Beirnaert
Ik ben man van alle werk op deze toffe school! Klusjesman, busbegeleider, buschauffeur en soms keukenhulp. Geen job is mij te min.
Jurgen De Meyer
Mijn naam is Sören. Ik geef Project Algemene Vakken aan de tweede en derde graad BSO.
Sören Haerens
©2022 Campus De Beuk Aalter
powered by
We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Meer over onze cookies