Ons team

Ons team

Ik ben juf Annick. Ik geef wiskunde in 1A1, 2A, 3A en 4A. In 1A1 geef ik ook natuurwetenschappen. In de eerste graad krijgen de leerlingen ook talentenlab wetenschappen van mij, daarin oefenen we de wetenschappelijke vaardigheden en daarbij voeren we vaak proefjes uit.
Annick Derudder
Ik ben Samuel en geef het vak Hout in 2, 3 en 4B. Je leert bij mij de basisvaardigheden van houtbewerking, zowel handvaardigheid als machinale vaardigheid.
Samuel Bonte
Mijn naam is Pieter. Ik geef Lichamelijke Opvoeding aan alle klassen. It's all in the game.
Pieter De Spiegelaere
Hallo! Ik ben Laura. Ik geef Frans en Engels in de eerste graad BSO en ook PAV in 2B.
Laura Bossart
Hallo, ik ben Ellen. Volg je de richting Humane Wetenschappen, dan krijg je van mij de vakken Gedrags- en Cultuurwetenschappen. In de 3e graad geef ik ook Geschiedenis en Aardrijkskunde. Samen met de leerlingen doe ik ook aan onderwijsloopbaanbegeleiding.
Ellen De Wannemacker
Hallo, ik ben Fabienne, ik zorg voor het onderhoud van de school en voor het reilen en zeilen in de eetzaal.
Fabienne Beirnaert
Ik ben Barbara en geef Latijn. Wil je getuige zijn van de indrukwekkende veroveringen van de Romeinen? Wil je weten waarom Caesar de Galliërs zo dapper vond? Kom het zelf ontdekken! Ook in de derde graad vind je mij terug in de lessen Nederlands.
Barbara Vanderwaeren
Hallo, ik ben Annelore. Met veel enthousiasme geef ik les Voeding in 3&4B. In de 3e graad TSO zullen de leerlingen van mij Opvoedkunde krijgen. Ik kijk er enorm naar uit jullie te leren kennen!
Annelore Van Speybroeck
Ik ben man van alle werk op deze toffe school! Klusjesman, busbegeleider, buschauffeur en soms keukenhulp. Geen job is mij te min.
Jurgen De Meyer
Mijn naam is Vanessa en met veel passie en enthousiasme geef ik het vak verzorging in de derde graad B. Ik begeleid ook de 5de en 6de jaars op stage en ik mag mij ook trajectbegeleider noemen van onze 7de jaars die kiezen voor het duale traject kindzorg. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen!
Vanessa Baert
Ik werk sinds 1997 in De Beuk. Eerst als leerkracht, dan als opvoeder-huismeester en sinds 2010 ben ik directeur van deze toffe school!
Niki Van Compernolle
Mijn naam is Sören. Ik geef Project Algemene Vakken aan de tweede en derde graad BSO.
Sören Haerens
Hallo Ik ben Delphine. Ik werk op het secretariaat maar jullie zullen me ook regelmatig zien tijdens het middagtoezicht. Maak er allen een tof schooljaar van!
Delphine Van Vooren
Hallo, ik ben Sofie. Ik geef met veel plezier en enthousiasme het vak Project Algemene Vakken in 1B. Ik kijk er al naar uit je te ontmoeten.
Sofie Defauw
Ik ben Jurgen, leerkracht mechanica. Deze afdeling staat voor zelfstandig, verantwoord alle doelstellingen bereiken door groepsgericht ideeën en ontwerpen tot leven te wekken. Creativiteit kent geen grenzen!
Jurgen Vanbelle
Hey iedereen, ik ben Wout. Met veel plezier maak ik de leerlingen van de 1ste graad wegwijs in de wereld van financiën en economie, tijdens het vak economische en financiële geletterdheid. In het vak sociale activiteit ga ik met mijn leerlingen van het 2de jaar op zoek naar onze plaats in de maatschappij en hoe hieraan deel te nemen. Ook zet ik graag de leerlingen van de B-stroom en het BSO aan het denken tijdens het vak nc-zedenleer. Verder verwelkom ik ook nog alle leerlingen van de school in de huiswerkklas.
Wout Decavel
Ik ben Patricia. Ik geef Engels en Nederlands aan de leerlingen van de derde graad ASO en TSO.
Patricia De Regge
Hey, ik ben Anuschka. Ik ben vooral bezig met cijfers maar je kan ook bij mij terecht als je problemen hebt met Smartschool of andere zaken wil weten/afgeven. Als oud-leerling ken ik de school op mijn duimpje!
Anuschka De Schuyter
Hallo, ik ben Valerie en ik geef Engels, Nederlands en geschiedenis aan de leerlingen van de eerste graad A. Voor de leerlingen de in het tweede jaar de optie Moderne talen - wetenschappen volgen ben ik ook de leerkracht die de optionele uurtjes Engels en Nederlands voor mijn rekening neemt.
Valerie Lafere
Hey, ik ben Fien, ik ben de artistieke leerkracht hier op school! Bij mij kan je je creativiteit aanwenden om toffe werkstukken te maken om trots op te zijn. Ik geef ook het vak Kunstbeschouwing in de tweede en derde graad Humane wetenschappen waar we kunst leren analyseren aan de hand van een aantal belangrijke beeldcomponenten.
Fien Plesters
Hallo. Na 6 jaar studeren in De Beuk is het mijn beurt om de leerlingen van nieuwe leerstof te voorzien. Wie zich in de eerste graad A bevindt kan bij mij zijn wiskundige, wetenschappelijke en technische vaardigheden ontdekken en inoefenen. Ook in 2B kan je van mij wiskunde krijgen.
Arpad Berteloot
Ik ben Nathalie en geef maaltijdzorg, interieur en linnenzorg aan de leerlingen van 3AR en 4AR
Nathalie Onderdonck
Mijn naam is Ben. In de tweede graad Doorstroom en in 5 Doorstroom geef ik natuurwetenschappen. De wetenschappers kunnen de leerstof ook nog toepassen in de vakken LABO en STEM. De humane wetenschappers en latinisten van de derde graad kunnen alvast rekenen op een enthousiaste leerkracht wiskunde!
Ben Van Daele
Mijn naam is Katia Knockaert. Ik startte in 2001 als leerkracht op deze fantastische school. Doorheen de jaren evolueerde mijn opdracht tot lesgever en leerlingenbegeleider. In september 2022 start ik voltijds als leerlingenbegeleider. Ik ondersteun de leerlingen op schools vlak tijdens de uren studiebegeleiding, maar sta ook altijd klaar om hun kleine en grote pijntjes en problemen te verlichten.
Katia Knockaert
Ik ben Gianni en ik werk op het secretariaat van de school. Naast het in orde brengen van allerlei administratieve taken houd ik ook toezicht tijdens de studies, in de refter en op de speelplaats.
Gianni Sagaert
Hallo. Ik ben Isabelle en geef wiskunde en wetenschappen in de tweede en derde graad. Ik kom voornamelijk in de dubbele finaliteit maar ik geef ook enkele uren les in de doorstroom. Sinds dit schooljaar geef ik ook enkele uren wetenschappen in het 2de jaar.
Isabelle Gillebeert
Bonjour! Moi c'est Valérie, ik ben de juf Frans in de 1e graad A en de 2e graad dubbele finaliteit. De leerlingen die in het 2e jaar voor de basisoptie moderne talen - wetenschappen kiezen krijgen van mij ook een extra uurtje Frans bovenop de basisvorming. Ik leer je alles wat je wil weten over de Franse taal en cultuur.
Valérie Beirnaert
Mijn naam is Eva, ik ben jullie leerkracht Nederlands en Engels in de tweede graad en de juf van Nederlands in 2A.
Eva Van Maldegem
Hallo, ik ben Claudia. Ik geef met veel enthousiasme het vak opvoedkunde en huishoudkunde in de derde graad. Tevens begeleid ik ook de 5de en 6de jaars tijdens hun stage ouderenzorg en ben ik trajectbegeleider ouderenzorg bij onze 7de jaars duaal zorgkunde.
Claudia Daper
Hallo, ik ben Charys. Ik geef met veel plezier sociale vorming in 1A, 1B & 2A, maatschappij en welzijn in 2A MAW & 2B MAW. In 3 & 4 Doorstroom geef ik filosofie en gedrags- en sociale wetenschappen. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te leren kennen!
Charys Fabre
Hallo, ik ben Silke. Volg je Rooms-Katholieke Godsdienst? Het maakt niet uit in welk jaar of in welke richting je zit, ik ben je leerkracht en ga graag mee met jou op stap. Zit je in 2B1? Dan krijg je van mij ook artistieke opvoeding waar ik jullie creatieve geest laat bruisen en jullie innerlijke kunstenaar naar boven laat komen.
Silke Steyaert
Ik ben Vicky. Ik geef Duits in 5 Doorstroom en extra lessen Nederlands aan ex-OKAN-leerlingen. Daarnaast werk ik parttime op het secretariaat, waar ik hoofdzakelijk insta voor de personeelsadministratie.
Vicky Van Compernolle
Greetings! Ik ben Dempsey. De leerlingen van de B-stroom worden bij mij ondergedompeld in de boeiende Engelse taal en cultuur. In de tweede graad doorstroom en in de tweede en derde graad dubbele finaliteit leren de leerlingen meer over het boeiende verleden en over onze maatschappij in geschiedenis.
Dempsey Rosson
Hallo, mijn naam is Nicky, en ik stel mezelf graag aan jullie voor als jullie leerkracht aardrijkskunde en PAV. Ik geef lessen aardrijkskunde aan de leerlingen van het 1e jaar tot en met het 4e jaar. Daarnaast geef ik ook PAV (wiskunde) aan de leerlingen van 2B en PAV aan de klassen 6 en 7B.
Nicky Berghmans
Ik ben Mieke. Met plezier geef ik aan de leerlingen van 2B en van het 3de en 4de jaar Arbeidsmarkt het vak Zorg en Welzijn.
Mieke Dhaese
Ik ben Tatjana, je komt mij regelmatig tegen, aangezien ik insta voor het onderhoud van de school en met één van de minibusjes rond rij. Ik zorg ook mee voor een goed verloop in de eetzaal.
Tatjana Van Der Beken
Mijn naam is Filip. In 2B geef ik stemtechnieken mechanica. Ook veiligheid behoort tot mijn takenpakket.
Filip Braeckevelt
Bonjour, ik ben Magali. Ik geef Frans in de tweede en derde graad. Ik geniet ervan om mijn passie voor de Franse taal en cultuur over te brengen op de leerlingen.
Magali Soinne
©2024 Campus De Beuk Aalter
powered by
We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Meer over onze cookies