Ons team

Ons team

Ik ben juf Annick. Ik geef wiskunde in 1A1, 2A, 3A en 4A. In 1A1 geef ik ook natuurwetenschappen. In de eerste graad krijgen de leerlingen ook talentenlab wetenschappen van mij, daarin oefenen we de wetenschappelijke vaardigheden en daarbij voeren we vaak proefjes uit.
Annick Derudder
Ik ben Samuel en geef het vak Hout in 2, 3 en 4B. Je leert bij mij de basisvaardigheden van houtbewerking, zowel handvaardigheid als machinale vaardigheid.
Samuel Bonte
Mijn naam is Pieter. Ik geef Lichamelijke Opvoeding aan alle klassen. It's all in the game.
Pieter De Spiegelaere
Ik ben Tatjana, je komt mij regelmatig tegen, aangezien ik insta voor het onderhoud van de school. Ik doe ook de begeleiding op de schoolbus en zorg mee voor een goed verloop in de eetzaal.
Tatjana Van Der Beken
Hallo, ik ben Maureen. Zit je in het ASO of TSO dan ben ik jouw leerkracht aardrijkskunde en/of nc zedenleer!
Maureen Harinck
Hallo! Ik ben Laura. Ik geef Frans en Engels in de eerste graad BSO en ook PAV in 2B.
Laura Bossart
Ik ben Paul, ik zorg voor het groenonderhoud op het schooldomein en zorg voor een veilig vervoer van de leerlingen met de schoolbus.
Paul Bouillart
Ik ben Mieke. Met plezier geef ik aan de leerlingen van 2B en 6B de lessen Verzorging.
Mieke Dhaese
Hallo, ik ben Ellen. Volg je de richting Humane Wetenschappen, dan krijg je van mij de vakken Gedrags- en Cultuurwetenschappen. In de 3e graad geef ik ook Geschiedenis en Aardrijkskunde. Samen met de leerlingen doe ik ook aan onderwijsloopbaanbegeleiding.
Ellen De Wannemacker
Hallo, ik ben Fabienne, ik zorg voor het onderhoud van de school en voor het reilen en zeilen in de eetzaal.
Fabienne Beirnaert
Ik ben Carina en werk sinds 1994 op het secretariaat. Ik sta zowel de leerlingen als de leerkrachten bij met raad en daad en zorg ervoor dat zowel de leerlingen- als de personeelsadministratie keurig in orde is. Mijn deur staat altijd open!
Carina Deprest
Hallo. Wie zich in de eerste graad A heeft ingeschreven zal bij mij (of bij mijn collega Annick) zijn wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden verder ontplooien. Ook in de tweede graad TSO begeleid ik jullie tijdens de wiskundelessen.
Arpad Berteloot
Ik ben Barbara en geef Latijn. Wil je getuige zijn van de indrukwekkende veroveringen van de Romeinen? Wil je weten waarom Caesar de Galliërs zo dapper vond? Kom het zelf ontdekken! Ook in de derde graad vind je mij terug in de lessen Nederlands.
Barbara Vanderwaeren
Hallo, ik ben Annelore. Met veel enthousiasme geef ik les Voeding in 3&4B. In de 3e graad TSO zullen de leerlingen van mij Opvoedkunde krijgen. Ik kijk er enorm naar uit jullie te leren kennen!
Annelore Van Speybroeck
Ik ben Eva, leerkracht Nederlands, Engels en Biologie in de tweede graad. Ik ben ook jullie begeleider van het taalatelier.
Eva Van Maldegem
Ik ben man van alle werk op deze toffe school! Klusjesman, busbegeleider, buschauffeur en soms keukenhulp. Geen job is mij te min.
Jurgen De Meyer
Mijn naam is Emmelie. Ik geef Frans in de tweede en derde graad. De leerlingen die in de derde graad de richting Latijn-Moderne talen volgen, krijgen van mij ook Spaanse les.
Emmelie Gryp
Mijn naam is Vanessa en met veel passie en enthousiasme geef ik het vak verzorging in de derde graad B. Ik begeleid ook de 5de en 6de jaars op stage en ik mag mij ook trajectbegeleider noemen van onze 7de jaars die kiezen voor het duale traject kindzorg. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen!
Vanessa Baert
Ik werk sinds 1997 in De Beuk. Eerst als leerkracht, dan als opvoeder-huismeester en sinds 2010 ben ik directeur van deze toffe school!
Niki Van Compernolle
Mijn naam is Katia Knockaert. Ik startte in 2001 als leerkracht op deze fantastische school. Doorheen de jaren evolueerde mijn opdracht tot lesgever en leerlingenbegeleider. In september 2022 start ik voltijds als leerlingenbegeleider. Ik ondersteun de leerlingen op schools vlak tijdens de uren studiebegeleiding, maar sta ook altijd klaar om hun kleine en grote pijntjes en problemen te verlichten.
Katia Knockaert
Hallo, ik ben Silke. Volg je Rooms-Katholieke Godsdienst? Het maakt niet uit in welk jaar of in welke richting je zit, ik ben je leerkracht en ga graag mee met jou op stap.
Silke Steyaert
Mijn naam is Ben. Wetenschappers in spe volgen bij mij wetenschappelijk werk in 2A en fysica en chemie in de tweede graad doorstroom. De humane wetenschappers en latinisten van de derde graad ASO kunnen alvast rekenen op een enthousiaste leerkracht wiskunde en natuurwetenschappen!
Ben Van Daele
Hey, ik ben Fien, ik ben de artistieke leerkracht hier op school! Bij mij kan je je creativiteit aanwenden om toffe werkstukken te maken om trots op te zijn.
Fien Plesters
Mijn naam is Sören. Ik geef Project Algemene Vakken aan de tweede en derde graad BSO.
Sören Haerens
Greetings! Ik ben Dempsey. De leerlingen van de B-stroom worden bij mij ondergedompeld in de boeiende Engelse taal en cultuur. In de tweede graad doorstroom en dubbele finaliteit leren de leerlingen meer over het boeiende verleden en over onze maatschappij in geschiedenis en burgerzin.
Dempsey Rosson
Hallo, ik ben Charys. Ik geef met veel plezier sociale vorming in 1A &1B1, techniek in 1B2, maatschappij en welzijn in 2AMAW & 2BMAW en filosofie en gedrags- en sociale wetenschappen in 3&4 Doorstroom. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te leren kennen!
Charys Fabre
Hallo Ik ben Delphine. Ik werk op het secretariaat maar jullie zullen me ook regelmatig zien tijdens het middagtoezicht. Maak er allen een tof schooljaar van!
Delphine Van Vooren
Mijn naam is Filip. In de derde graad B kan je me aantreffen als leerkracht eerste hulp. In 2B geef ik stemtechnieken mechanica. Ook veiligheid behoort tot mijn takenpakket.
Filip Braeckevelt
Hallo. Ik ben Isabelle en geef wiskunde en wetenschappen in de tweede graad dubbele finaliteit en derde graad JGZ. Ik geef ook nog twee uurtjes natuurwetenschappen in 5ASO
Isabelle Gillebeert
Hallo, ik ben Sofie. Ik geef met veel plezier en enthousiasme het vak Project Algemene Vakken in 1B. Ik kijk er al naar uit je te ontmoeten.
Sofie Defauw
Ik ben Jurgen, leerkracht mechanica. Deze afdeling staat voor zelfstandig, verantwoord alle doelstellingen bereiken door groepsgericht ideeën en ontwerpen tot leven te wekken. Creativiteit kent geen grenzen!
Jurgen Vanbelle
Hey iedereen, ik ben Wout. Met veel plezier maak ik de leerlingen van de 1ste graad wegwijs in de wereld van financiën en economie, tijdens het vak economische en financiële geletterdheid. In het vak sociale activiteit ga ik met mijn leerlingen van het 2de jaar op zoek naar onze plaats in de maatschappij en hoe hieraan deel te nemen. Ook zet ik graag de leerlingen van de B-stroom en het BSO aan het denken tijdens het vak nc-zedenleer. Verder verwelkom ik ook nog alle leerlingen van de school in de huiswerkklas.
Wout Decavel
Bonjour! Moi c'est Valérie, ik ben de juf Frans in de 1e graad A, de 2e graad dubbele finaliteit en het derde jaar doorstroom. Ik leer je alles wat je wil weten over de Franse taal en cultuur.
Valérie Beirnaert
Ik ben Patricia. Ik geef Engels en Nederlands aan de leerlingen van de derde graad ASO en TSO.
Patricia De Regge
Hey, ik ben Anuschka. Ik ben vooral bezig met cijfers maar je kan ook bij mij terecht als je problemen hebt met Smartschool of andere zaken wil weten/afgeven. Als oud-leerling ken ik de school op mijn duimpje!
Anuschka De Schuyter
Hallo, ik ben Valerie en ik geef Engels, Nederlands en geschiedenis aan de leerlingen van de eerste graad A. Voor de leerlingen de in het tweede jaar de optie Moderne talen - wetenschappen volgen ben ik ook de leerkracht die de optionele uurtjes Engels en Nederlands voor mijn rekening neemt.
Valerie Lafere
©2023 Campus De Beuk Aalter
powered by
We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Meer over onze cookies