Oud-leerlingen

Oud-leerlingen

Ik heb 6 jaar in De Beuk op school gezeten. Een sterk punt van De Beuk is dat de afstand tussen leerkracht en leerling klein is, dat zorgt voor een leuke sfeer in de klas. Je hebt elk jaar een vaste klas die dan leuk kan ingedeeld worden met dingen die de leerlingen hebben gemaakt.
Isabel
Super school waar ze altijd voor je klaar staan met raad en daad zeker een positieve ervaring met deze school. Doe zo verder!
Tiffany Blancke
De 6 jaar dat ik op De Beuk heb doorbracht waren onbeschrijfelijk. De leerkrachten waren allemaal zeer vriendelijk en zorgzaam, we kregen interessante lessen, op een boeiende en enthousiaste manier gegeven. Veel thema's die in mijn lessen aan de Universiteit aan bod kwamen had ik ook al gezien in het middelbaar, wat de lessen een stuk gemakkelijker maakten. Ik ben heel erg dankbaar voor de steun en de zorg die de leerkrachten me doorheen de jaren hebben gegeven!
Maarten Saelaert
Een hele leuke en aangename school. Bij problemen kun je altijd bij iedereen terecht.
Phaedra Peeters
De beuk is een enorme gezellig school. De leerkrachten doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en te verwelkomen. Een zeer aangename sfeer.
Ayla
Afscheid nemen van Campus De beuk ligt ons zwaar…Ik zal beginnen bij het begin, onze zoon Milan is slechtziend en vanaf het middelbaar begon de zoektocht naar een gepaste school . Na het bezoeken van verschillende scholen waar ofwel Milan gewoon niet toegelaten werd wegens te veel inspanning voor de school ofwel wel toegelaten werd maar waar hij geen diploma ging krijgen…. Op een feestje bij vrienden was ook Juf Fien Plesters aanwezig waar tegen wij ons verhaal deden, Fien zei kom eens naar...
de opendeurdagen naar onze school, zo gezegd zo gedaan. Toen we op de school kwamen was de sfeer totaal anders in vergelijking met de scholen welke wij bezocht hadden. Na de rondleiding zei Milan, mama hier zou ik graag naar school komen. Dus nu was het bang afwachten bij de inschrijving of deze school open stond voor Milan met zijn afwijking. Wij hebben daar ter plaatse een gesprek gehad met de directrice Niki waar zij ons en zeker en vast Milan met open armen ontving. Na het vertellen van gans ons verhaal alsook de problematiek van Milan zei Niki ons dat zij Milan met plezier wou inschrijven op de school. Daar werd totaal geen probleem gemaakt van Milan zijn slechtziendheid , stonden volledig open voor het gebruiken van hulpmiddelen door de leerkrachten . Niki zocht zelfs ,zelf achter oplossingen voor Milan om hem het schoolgaan zo aangenaam mogelijk te maken. Milan is volledig open gebloeid op deze school , er werd rekening gehouden met zijn afwijking waardoor Milan zijn afwijking op sommige dagen zelfs vergat…Indien er hulpmiddelen, begeleiding en andere zaken nodig waren voor Milan werd dit steeds zonder enige commentaar gedaan . Milan was totaal geen nummer en werd in alles gehoord door de leerkrachten en directie. Voor ons als ouder een grote geruststelling . Toen er een keuze gemaakt moest worden welke richting Milan ging volgen in de 2de graad werden wij ook daarin gesteund, uiteindelijk is het hout geworden waar Milan volledig zijn ding vond. De zorg welke Campus De beuk voor hun leerlingen doet is echt super, deze school is een school waar de leerling volledig centraal staat, waar de leerlingen gehoord worden, zelf een mening mogen hebben en op de eerste plaats komen . Spijtig genoeg is er geen 3de graad voor de richting Hout dus moesten wij weer op zoek naar een school, maar hierin hebben wij zelfs geen zoektocht moeten doen Niki heeft voor ons op pad gegaan voor een gepaste school en waar Milan toegelaten werd dus geen stress voor ons niets hebben wij moeten doen , Milan kan gewoon zijn 3de graad doen en zijn diploma behalen dankzij Niki ! Wij kunnen dan ook de school “Campus De Beuk” en in het bijzonder Niki, de zorgbegeleiders, de leerkrachten en zeker en vast Fien ( want dankzij haar hebben wij deze school gevonden) niet genoeg bedanken voor hun inzet, geduld en de bijzondere manier waarop zij Milan begeleidt hebben . Dankzij jullie is onze Milan de persoon die hij nu is , hij is gestart met een tal van hulpmiddelen en eindigt zijn 4de middelbaar zonder hulpmiddelen ,doordat hij gewoon weg de kans gekregen heeft om alles op zijn eigen tempo te ontdekken ..Nooit gedacht dat onze zoon zich zo ging ontwikkelen en dan nog wel in een beroepsopleiding wat nog moeilijker was voor hem . DANK JE WEL “CAMPUS DE BEUK” !!! JULLIE ZIJN EEN SCHOOL WAAR DE LEERLINGEN CENTRAAL STAAN !!
Lees meer
Noack Saskia - Moeder van Noack Milan
Vanaf het lagere onderwijs problemen zowel op leervlak als op emotioneel gebied met onze dochter. Vanaf het moment dat zij op de beuk les ging volgen is ellen een ander meisje geworden . Het meisje waar op het einde van het zesde leerjaar beroepsonderwijs werd voorgesteld is na het 4 jaar stw overgaan naar 5 humane dank zij de ongelooflijke begeleiding van het lerarenkorps van de beuk. Toen zij zelfs langdurig ziek was is er ook thuisonderwijs georganiseerd vanuit de beuk; Na het zesde jaar heef...
t Ellen 3 jaar toegepaste psychologie gevolgd zonder enige moeite want zij was zeer goed voorbereid in tegenstelling tot anderen van andere scholen. Ellen heeft vorig jaar een schakeljaar gevolgd en waar zovele niet in slagen is het bij Ellen wel gelukt. Zij start nu haar masterjaren in de psychologie. Het meisje dat volgens vele geen kans van slagen had!!!! Dank je wel iedereen van de beuk, jullie blijven voor altijd in ons hart
Lees meer
Sturtewagen Nancy
'De Beuk' is een fantastische school, waar leerkrachten met hart en ziel lesgeven. Op onze school heerst een 'familiale' sfeer, want leerlingen en leerkrachten staan heel dicht bij elkaar. Iedere leerlingen wordt gezien als een belangrijk individu, hier ben je dus geen nummer. De leerkrachten zorgen ervoor dat leerlingen zich zoveel mogelijk kunnen ontplooien. Zo kan er steeds een extra woordje uitleg gevraagd worden en voor bepaalde vakken worden er vaststaande bijlessen georganiseerd. Daarnaas...
t is er ook een geweldige leerlingenbegeleiding, waar iedereen terecht kan voor een goede babbel, een planning,.... Je ontdekt hier ook een snufje van de wereld, want in elke graad wordt er een GWP georganiseerd. Daarnaast worden er ook regelmatig uitstappen en projecten gepland. Conclusie: Het zou zonde zijn om niet te proeven van ons schoolleven op 'De Beuk'!
Lees meer
Chloë Cornelis
©2023 Campus De Beuk Aalter
powered by
We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Meer over onze cookies